DOLAZE IVICA OSIM I MIRSAD FAZLAGIĆ


 

„Trofej Ilija Pantelić“ nije ni počeo, a već je prerastao okvire običnog sportskog nadmetanja. Ova činjenica potvrđuje se iz dana u dan, kako kvalitetom, imenima i brojem učesnika, profesionalnom organizacijom, tako i popularnošću i ugledom promotera i gostiju, koji su najavili svoje prisustvo na dečijem fudbalskom festivalu u Etno selu „Stanišići“.

Ivica_Osim_-_SK_Sturm_(1999)

Ivica Osim-„Švabo“ (ili „Štraus“ sa Grbavice, kako vam se više sviđa) i Mirsad fazlagić, dva velika prijatelja i saigrača Ilije Pantelića iz vremena kada se, u fudbalskim, pa i širim okvirima, reč „Jugoslavija“, izgovarala sa dubokim poštovanjem. Dve žive legende sarajevskog, bosansko-hercegovačkog, jugoslovenskog i svetskog fudbala, potvrdile su, glavnom koordinatoru takmičenja, gospodinu Milanu Čabriću, svoj dolazak u Etno selo „Stanišiće“, gde će prisustvovati svečanom otvaranju takmičenja i uživati u majstorijama budućih asova.

hqdefault

Nekad, u neka davna, srećna vremena, zborio je Mirko Kamenjašević, legendarni komentator Radio Sarajeva : „Poštovani slušaoci, prekidamo prijenos, dok Ivica Osim ne izgubi loptu“ …..

fazlagicvelika

Eto  prilike da uživo upoznate dvojicu od 11 besmrtnika : Pantelić, Fazlagić, Damjanović, Pavlović, Paunović, Holcer, Petković, Osim, Musemić, Trivić i Džajić .

Nemojte je propustiti, ovo se događa samo jednom u životu.