GAĆINOVIĆ I BABIĆ NE DOLAZE U BIJELJINU, ODLUČILI DA POSTANU SVETSKI PRVACI


 

Organizacioni odbor „Trofeja Ilija Pantelić“,  našao se na mukama. Uprkos mišljenju da neće biti iznenađenja, promoteri dečijeg fudbalskog festivala, Mijat Gaćinović i Srđan Babić, jutros su „izneverili“ organizatore i plasirali se u polufinale Svetskog prvenstva koje se održava na Novom Zelandu, što znači da će biti sprečeni da se druže sa mališanima, učesnicima takmičenja u Etno selu „Stanišići“.

babic600282813020140801220822

Naravno, malo šale nije na odmet. Svi članovi Organizacionog odbora, a verujemo i mali fudbaleri, oprostiće Mijatu i Srđanu nedolazak u Bijeljinu, jer su svojim igrama, rezultatima i promovisanjem Srbije, obradovali sve iskrene navijače i ljubitelje fudbala.

mijat-gacinovic

Ovim putem, pozdravljamo kompletnu ekipu U-20 reprezentacije Srbije i stručni štab, sa željom da nam se vrate okićeni zlatom. Poseban pozdrav za Vošinu ekipu :Kosana, Vanju, Serđa, Rašu, Srđana i Mijata.

srdjan-babic

 

Saznajemo da se u Organizacionom odboru „Trofeja Ilija Pantelić“, uveliko radi na tome da se naši mladi reprezentativci, obrate učesnicima turnira, putem video linka.