Konferencija za medije – “TROFEJ ILIJA PANTELIĆ”

Povodom organizovanja Medjunarodnog dečijeg fudbalskog festivala “TROFEJ ILIJA PANTELIĆ 2015”,juče je u Media centru održana konferencija za medije na kojoj su govorili promoteri ove manifestacije,legendarni Dragan Džajić i naš najuspešniji trener Milovan Rajevac,zatim ispred partnera u organizaciji,FS Srbija govorio je gospodin Gradimir Branković i Organizator festivala gospodin Milan Čabrić.

Dragan Džajić je istakao da je Ilija Pantelić za života bio njegov najbolji prijatelj a da nije bio igrač C.Zvezde,takodje je napomenuo da će dati svoj lični doprinos da dečiji fudbalski festival bude uspešno organizovan i da će se potruditi da animira mnoge timove da uzmu učešće.

Milovan Rajevac ističe da mu je velika čast što se baš on nalazi medju promoterima ovakve manifestacije,te da je Ilija Pantelić bio veliko ime Jugoslovenskog i Srpskog fudbala.

Gradimir Branković je objasnio ulogu FS Srbije u organizaciji Medjunarodnog dečijeg fudbalskog festivala kao težnju saveza da se podrže ovakve i slične manifestacije koje imaju za cilj druženje i usvajanje novih metoda u fudbalu.