NIKE Football, sponzor Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala


 

Danas je u Etno selu “Stanišići” potpisan ugovor o sponzorstvu između organizatora Međunarodnog dječijeg fudbalskog festivala, FK Zvijezde 09 i NIKE Football brenda čiji je zastupnik kompanija Sport Vision iz Bijeljine.

Direktor fudbalskog kluba Zvijezda 09, Milan Čabrić izrazio je veliko zadovoljstvo i zahvalnost prema kompaniji Sport Vision i njihovom brendu Nike Footbal, koji je prihvatio sponzorstvo i izdvojio značajna novčana sredstva za fudbalsku manifestaciju Trofej “Ilija Pantelić”.

“Uz veliku pomoć Sport Vision-a i njihovog brenda Nike, dočekaćemo sve ekipe maksimalno pripremljeni, što ujedno predstavlja i garanciju da će Dječiji fudbalski festival, koji se po drugi put održava u Etno selu ‘Stanišići’ proteći u najboljem redu”, rekao je Čabrić za portal Bijeljina Danas.

treca

U razgovoru za naš portal, Čabrić je naveo da će se iz svih takmičarskih kategorija birati najbolje ekipe, najbolji igrači, strijelci, golmani koji će biti nagrađeni posebnim poklonima tj. nagradama brenda Nike Football.

II MeđunarodnI dječiji fudbalski festival “Trofej Ilija Pantelić 2016”, održaće se od 23. – 26. juna u Etno selu Stanišići kod Bijeljine, a učešće će uzeti preko 140 akademija i škola fudbala, iz 13 evropskih zemalja kao i jedna akademija sa Afričkog kontinenta (“Java soccer”- Namibija).

 

Izvor: Bijeljina Danas