RUMUNI POTVRDILI MASOVNO UČEŠĆE NA TURNIRU


 

Protekli vikend, neumorna ekipa čelnika  Dečijeg fudbalskog festival, “Trofej Ilija Pantelić 2016”, provela je u najvećem gradu rumunskog dela Banata, Temišvaru.
Predsednik Organizacionog odbora, Đerđ Balaton, njegov prvi saradnik i glavni koordinator turnira,  Milan Čabrić, u društvu poznatog novinara i glavnog urednika rumunske redakcije RTV, Ovidiu Lupšora, posetili su fudbalski klub Politehnika i domaćinima predstavili najveći dečiji fudbalski turnir u ovom delu Evrope.

Đerđ balaton, Predsednik Organizacionog odbora

Đerđ balaton, Predsednik Organizacionog odbora

Naši sportski prijatelji iz popularnog “Polija”,  potrudili su se, da na sastanak pozovu sve klubove iz Temišvara, a odziv je bio impozantan. Pomociji su prisustvovali :

ASU Politehnika
ACS Politehnika
Akademija Atletico Madrid-Temišvar
CFR -Temišvar
Elektrika
LPS Banatul

Zajednička večera u restoranu nostalgičnog imena, "Jugoslavija"

Zajednička večera u restoranu nostalgičnog imena, “Jugoslavija”

Predstavnici svih prisutnih klubova, potvrdili su svoj dolazak u Stanišiće, a neki od njih već imaju iskustva u učešću na JOMA kupu i Carnex kupu.
Inače, Tampa iz Brašova je prvi rumunski tim koji je prijavio svoje dve ekipe za „Trofej Ilija Pantelić 2016“. Pozitivna iskustva, sjajni uslovi za takmičenje, visok međunarodni rejting turnira i luksuzan smeštaj u Etno selu „Stanišići“, privukli su, do sada, najveći broj ekipa iz zemlje našeg istočnog suseda.
Promocije Dečijeg fudbalskog festivala „Trofej Ilija Pantelić“, nastavljaju se u subotu, 20. februara, kada će rukovodstvo turnira posetiti glavni grad Mađarske i biti gost slavnog budimpeštanskog Ferencvaroša.