SPREMA SE FEŠTA, ČEKAMO VAS !!!


 

Samo pet dana ostalo je do početka prvog Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala „Trofej ilija Pantelić“, koji će se održati u Etno selu „Stanišići“ nadomak Bijeljine, od 18.-21. juna. Pripreme ulaze u završnu fazu, a znajući za entuzijazam, energiju i profesionalnost, glavnog koordinatora i organizatora, gospodina Milana Čabrića i njegovih saradnika, nema nikakve sumnje, da će ovaj događaj biti na najvišem mogućem nivou.
Već u četvrtak, 18. juna, očekuje se dolazak najvećeg broja ekipa i njihov smeštaj, da bi takmičarski deo počeo narenog dana u prepodnevnim časovima.
Istog dana, u večernjim časovima, predviđena je ceremonija svečanog otvaranja „Trofeja Ilija Pantelić“, koja će biti upriličena na Glavnom gradskom trgu.
Očekuje se da će, pored učesnika, mnogobrojnih gostiju i građana Bijeljine, svečanosti prisustvovati, visoke zvanice iz sveta sporta i politike.
Organizator „Trofeja Ilija Pantelić“, obezbedio je prigodan zabavno-muzički program u kojem će, između ostalih, učestvovati :rok sastav „Nikotin“, Plesni klub „101“, mađioničari ….i mnogi drugi. Voditelj programa, biće popularno TV lice Radio Televizije Vojvodine, Marina Buljovčić.

Dragi učesnici, poštovani gosti i ljubazni domaćini, građani Bijeljine ….čekamo vas !!!!