SRPSKI DAVID KOPERFILD ZABAVLJA DECU NA OTVARANJU


 

Bogat program svečanog otvaranja “Trofeja Ilija Pantelić”, začiniće I jedan od vodećih šoumena I zabavljača u svetu zabave na ovim prostorima, iluzionista i mađioničar, Mihajlo Magic iz Beograda.
Mihajlo je, specijalno za male fudbalera, pripremio poseban program koji će ih ostaviti bez daha i nasmejati do suza.

Mihajlo sa Davidom Koperfildom

Mihajlo sa Davidom Koperfildom

 

Mihajlo Janković rođen je 1981 godine u Beogradu. Još od malih nogu njegova interesovanja bila su usmerena ka mađioničarstvu i svetu iluzije. Taj dečački san Mihajlo je ostvario i po završetku srednje škole kao svoj poziv odabrao mađioničarstvo. Danas Mihajlo mađioničar posećuje Vaše zabave i čarobnim štapićem stvara osmehe i mistiku na Vašim rođendanima, veseljima i svim onim dešavanjima koja će magično ostati u vašem sećanju. Priznaje da su mu dečje predstave i zabave najlepša stvar u mađioničarskom poslu, jer su upravo deca njegovi najverniji obožavaoci.

Mihajlo se bavi i humanitarnim radom. Animirao je decu sa posebnim potrebema u predstavama koje je sa puno ljubavi i pažnje spremao za njih. Kvalitet i magičnost našeg Mihajla potvrđuje i nastup u Holivudu u „Magic Castle“ ( Magični dvorac), a to je mesto gde nastupaju svetski priznati mađioničari, oni se tu okupljaju radi nastupa, druženja i seminara. Tu je Mihajlo stajao rame uz rame sa najpoznatijim svetskim mađioničarima i iluzionistima kao što su: David Copperfield, Penn & Teller, Mac King, Kevin James… Mihajlo često putuje u Las Vegas; tamo posećuje nastupe svojih kolega, stvara nova magična poznanstva i dobija inspiraciju za nove trikove i predstave. Gostovao je i u mnogim televizijskim emisijama, a za malo starije ljubitelje magije, on nastupa u beogradskom klubu Mr. Stefan Braun.

Mihajlo svoj posao shvata kao zabavu i želi da prenese dašak magije u svačiji život. Mnogo je onih koji bi želeli da saznaju kako Mihajlo čini da stvari nastaju i nestaju, ali na svako takvo pitanje on će vam mistično odgovoriti……. magija.