UKRAJINSKA PRIČA


Protekla dva dana, delegacija rukovodstva našeg turnira, provela je u Ukrajini,  tačnije u Zakarpatskoj oblasti čiji se rubni delovi graniče sa Mađarskom i Slovačkom. Tom prilikom, predsednik Organizacionog odbora „Trofeja IlijaPantelić“, gospodin Đerđ balaton i njegov prvi saradnik i operativac, gospodin Milan Čabrić, obišli su gradove : Užgorod, Mukačevo i Bergovo.

Ispred sportskog centra "Zidane"

Ispred sportskog centra “Zidane”

Velelepni  sportski centar “Zinedine” u Užgorodu, bio je domaćin prezentacije kojoj je prisustvao veliki broj zainteresovanih klubova i škola fudbala.
Ineresovanje je pokazala i domaća televizijska kuća TV TISA 1, a najveće priznanje je stiglo od potpredsednika Fudbalskog komiteta Ukrajine i ujedno prvog čoveka dečijeg fudbala Zakarpatske oblasti, gospodina Aleksandra Aleksejeviča Čergelja.

Aleksandar Čergelj i Milan Čabrić

Aleksandar Čergelj i Milan Čabrić

Đerđ Balaton i Milan Čabrić su, u pratnji svojih ljubaznih domaćina, obišli stadion „Avanhard“ na kojem utakmice igra ukrajinski premijer ligaš „Goverla“, prisustvovali treningu prvog tima, a nakon toga otišli u razgledanje grada.

Sa domaćinima na stadionu "Avanhard"

Sa domaćinima na stadionu “Avanhard”

Veliku zahvalnost za uspešno predstavljanje fudbalskog festivala “Trofej Ilija Pantelic 2016”, dugujemo gospodinu našem prijatelju, Milanu Lazareviču koji već duži niz godina živi i radi u Ukrajini.

Naš domaćin, Milan Lazarević sa Milanom Čabrićem

Naš domaćin, Milan Lazarević sa Milanom Čabrićem