VELIKA IMENA STIŽU U STANIŠIĆE, DOĐITE I VI !!!


 

Iako je do početka II Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala “TROFEJ ILIJA PANTELIĆ 2016″ostalo gotovo pet meseci, vredni ljudi iz Organizacionog odbora na čelu sa predsednikom Đerđom Balatonom “špartaju” Evropom u cilju promocije ove fudbalske svetkovine. Kako se se već sada može videti, očekuje nas jedan izuzetno kvalitetan i neviđen sajam mladih fudbalera iz regiona i cele Evrope.

Predsednik organizacionog odbora, Đerđ Balaton i glavni koordinatori Milan Čabrić i Slobodan Grabovica, ovaj vikend će provesti u Sloveniji gde će razgovarati sa čenicima NK Maribor, NK Celje, NK Drava Ptuj, NK Olimpija, NK Domžale i NK Koper i uručiti im zvanične pozive za učešće na našem turniru.

Sa ponosom ističemo da imena klubova koji su potvrdili dolazak na ovogodišnji “TROFEJ ILIJA PANTELIĆ 2016”, garantuju jedan velelepni sportski događaj,  na kome su, da sada, učešće potvrdili timovi iz dvanaest zemalja starog kontinenta.

Navešćemo samo najpoznatije : član italijanske Serie A, Fiorentina, slavni mađarski, Ferencvaroš,  PAOK iz Grčke, bugraska Slavija iz Sofije, zagrebački  Dinamo, pa potom slovenački timovi : Mario, Domžale, Kopar…, iz Crne Gore nam stižu : bijelopoljska Sjeverna Zvijezda, podgorički Venom i Ris, zatim austrijski bundesligaš,  Štum iz Graca, dve ekipe sa krajnjeg severa Evrope iz Švedske, makedonski fudbalski velikani, Vardar i Rabotnički….
Nije  posebno napominjati da su svoj dolazak potvrdili : Vojvodina (sa muškom i ženskom ekipom), zatim Crvena zvezda, Partizan, Sarajevo, Rad…

Treba li vam bolja pozivnica ???